HISTORIEKONKURRANSEN
Forord Opp gjennom årene har jeg alltid lurt hva som er grunnen til at jeg er i Norge, og ikke Pakistan, der foreldrene mine ble født. Når vi fikk beskjed om at vi skulle skrive en slektsoppgave om en valgfri person fra slekten, tenkte jeg umiddelbart bestefaren min. Bestefaren min, Nabi Baksh var en ganske stille mann, men jeg hadde

Posted in

A propos de

,

Les prochaines conférences

|

Leave a reply

VGSkole: Litteraturen i Norge 1900-1940 : …
Du har tidligere lest om hvorledes opplysningstiden 1700-tallet innebar en vesentlig endring i synet den vitenskaplige, samfunnsmessige og kulturelle utviklingen i vesten.

Posted in

A propos de

,

Les prochaines conférences

|

Leave a reply

HISTORIEKONKURRANSEN
Forord Opp gjennom årene har jeg alltid lurt hva som er grunnen til at jeg er i Norge, og ikke Pakistan, der foreldrene mine ble født. Når vi fikk beskjed om at vi skulle skrive en slektsoppgave om en valgfri person fra slekten, tenkte jeg umiddelbart bestefaren min. Bestefaren min, Nabi Baksh var en ganske stille mann, men jeg hadde

Posted in

A propos de

,

Les prochaines conférences

|

Leave a reply

VGSkole: Litteraturen i Norge 1900-1940 : …
Du har tidligere lest om hvorledes opplysningstiden 1700-tallet innebar en vesentlig endring i synet den vitenskaplige, samfunnsmessige og kulturelle utviklingen i vesten.

Posted in

A propos de

,

Les prochaines conférences

|

Leave a reply

Posted in

A propos de

,

Les prochaines conférences

|

Leave a reply