NetteNestea.com - NetteNestea.com

Heii og god mandag! Idag tidlig våknet jeg så og si av meg selv, det er bare så deilig å ikke være trøtt. Det kan muligens ha noe med at jeg var på hytta i helgen, der jeg fikk slappet av max og tok en-to-tre blunder for mye daglig på sofaen, hehe.

Posted in

A propos de

,

Les prochaines conférences

|

Leave a reply

erica mohn kvam

I går hadde vi besøk av statsrådene Monica Mæland og Ingvil Smines Tybring-Gjedde på Stolpestad Camping. De kom på en kort visitt i forbindelse med at kommunaldepartementet har ute til høring endringer i regelverket som gjelder campingplasser.

Posted in

A propos de

,

Les prochaines conférences

|

Leave a reply

Dikt - Daria.no

thihi, arkitekten driver og tegner på ekornkasse nå, der får hun lov å slå seg mer løs i formspråket ettersom jeg der ikke har tenkt å lage en kasse alle skal lage maken til (ettersom jeg ikke aner om det blir en bra kasse eller ei, lite konkret innfo å finne på hva som er «rett» så jeg må forske litt).

Posted in

A propos de

,

Les prochaines conférences

|

Leave a reply

auroramohn

Husk å se ut en dag det regner. Da skal hver eneste dråpe vise hvor mye jeg bryr meg om deg. Men også hvor lei meg jeg hadde blitt hvis jeg mistet deg

Posted in

A propos de

,

Les prochaines conférences

|

Leave a reply

Gleder meg til å se dere!

Gleder meg til oppskrift! Jeg tåler verken hvete eller spelt noe særlig, uansett hvor grovmalt det er, men surdeigsbrød reagerer jeg faktisk mindre på.

Posted in

A propos de

,

Les prochaines conférences

|

Leave a reply

Tekst for enhver anledning: Vennskap

jeg gleder meg til å høre fra dere Okei dere.. Jeg har fått meg verdens morsomste hobby! Jeg vet at sånn ca halve Norge slipper podcast om dagen. Men dette her er SÅ gøy – og jeg har fått med meg min partner in crime..

Posted in

A propos de

,

Les prochaines conférences

|

Leave a reply

Gregorius On The Move Dogs for Show

jeg gleder meg til å høre fra dere Tomasevangeliet . Tomasevangeliet står ikke i Bibelen, men er trolig eldre enn de fire evangeliene. Teksten ble funnet på en papyrusrull i det øvre Egypt i 1945.

Posted in

A propos de

,

Les prochaines conférences

|

Leave a reply

SUPERMARIE

jeg gleder meg til å høre fra dere Tekst: Juna Rusli Lund 4C. Hudøy er en øy for barn som går på Refstad skole, vi besøker den hvert år før sommerferien. Det er tredje gang jeg skal, og jeg gleder meg!

Posted in

A propos de

,

Les prochaines conférences

|

Leave a reply

LinniMeister - Hei kjære leser! Jeg heter Linni …

jeg gleder meg til å høre fra dere Reklame: sponset bok fra Aschehoug. Denne boken. Herregud, som jeg gråt meg gjennom den. Jeg startet på den i Thailand, lå ved bassenget og leste og priset meg lykkelig for at solbrillene mine var store og mørke, og for at jeg bare kunne «gå og kjøle meg ned» i vannet når jeg trengte å trekke meg

Posted in

A propos de

,

Les prochaines conférences

|

Leave a reply

Erica Kvam

jeg gleder meg til å høre fra dere Det plager meg at det bare er jeg som sykler til skolen

Posted in

A propos de

,

Les prochaines conférences

|

Leave a reply

Fermentert mat og melkesyregjærede grønnsaker …

jeg gleder meg til å høre fra dere Etter å ha levd i 36 år og vært støttespiller for mange ulike mennesker i alle aldre som har tillit til meg og deler sitt privatliv med meg har jeg etterhvert lært at vi har alle våre opp og nedturer.

Posted in

A propos de

,

Les prochaines conférences

|

Leave a reply

Normann Tyrkia

Jeg har hatt leilighet i Alanya siden år 2000 og begynte og reise dit i 1995. På disse årene og alle turene fra og til flyplassen har jeg hatt mange forskjellige transport biler/firmaer.

Posted in

A propos de

,

Les prochaines conférences

|

Leave a reply

Lene Alexandra - Frihet og mot til å være deg selv

Hei godtfolk. Jeg har "sjokkerende" nok ikke fått tid til å blogge den siste tiden. Dagene flyr, da det er mye som må fikses, ordnes, i tillegg til barn, kjæreste og jobb.

Posted in

A propos de

,

Les prochaines conférences

|

Leave a reply

Kamilla K

jeg gleder meg til å høre fra dere Lørdag hadde jeg medium knebøy og armhevinger, pluss 6×6 på 120 kg i markløft. Jeg elsker jo å løfte tungt, så denne uken har bare vært en fryd fra start til slutt!

Posted in

A propos de

,

Les prochaines conférences

|

Leave a reply

Posted in

A propos de

,

Les prochaines conférences

|

Leave a reply